sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Negatiivinen

Tein testin ja tulos oli melko odotettava. Eihän ne mitään oikeita oireita olleetkaan. Pää vain halusi yhdistää ne raskauteen.

Vahvisti vaan päätöstä että helmikuulle varaan ajan yksityiselle. Ja aloitan tosissani tiputtamaan painoa. Painoindeksini on tällä hetkellä järkyttävät 36.8. Olen onnistunut elämäni aikana laihduttamaan lähelle ideaalipainoa 3 kertaa mutta kaikki kerrat pinnallisten syiden takia. Pari viimeistä kertaa mukana on tosin ollut myös ajatus että tämä auttaa raskautumisessakin. Silti kun nyt syksyllä taas yritin aloittaa ryhtiliikkeen niin ei siitä oikein mitään tullut. Luulisi että se toive omasta lapsesta olisi se kaikista suurin motivaattori mutta ei. Tai sitten ei vaan pystynyt stressaavan työn takia. Mutta nyt kyllä aion pystyä.

En halua että meitä kieltäydytään hoitamasta jos tilanne pitkittyy sen takia että olen niin lihava.

En halua jäädä lapsettomaksi sen takia että olen niin lihava.

1 kommentti:

  1. Tsemppiä painonpudotukseen! Kannattaa muistaa, että jos (ja kun) takapakkeja tulee niin ei lannistu vaan jatkaa samaa hyvää rataa kuin siihenkin asti. :) Tämä oivallus on ainakin minua auttanut pudottamaan painoa. http://nytheti.blogspot.fi/

    VastaaPoista