lauantai 14. joulukuuta 2013

Taas kerran jännän äärellä

Tällä viikolla on ollut mahakipuja useampana iltana. Lisäksi tiistaina söin pizzan ja tulin huonovointiseksi ja keskiviikkona sama tapahtui kinuskikakun kanssa. Voihan olla että stressiä vaan (ja liian nopeasti ahmaistu pizza) mutta siitä huolimatta meinasin huomenna aamulla tehdä testin. Kuukautisten nimittäin pitäisi ehkä alkaa viimeistään silloin (kp 40) ja haluaisin tietää voinko ensi perjantaina aukaista kuohuvan pullon lukukauden päättymisen kunniaksi.

Mutta liian suuria haaveita en elätä. Aika olemattomia nimittäin taas nämä mukaoireet ja huonovointisuudenkaan ei kai pitäisi alkaa ennen kiinnittymistä. Mutta onhan sekin mahdollisuus että on raskaana ja oirehtii ihan muita asioita. Niin kuin vaikka sitä stressiä. Ja sitten taas jos en ole raskaana niin joulun viettäminen on helpompaa kun ei tarvitse pohtia että onko vai eikö, jos vaikka se kiero venähtäisi taas sinne 50 päivään.

Tämä menikin näköjään siihen että yritän vakuuttaa itseni, ja kaikki muutkin että minullakin on oikeus tehdä testi vaikkei olekaan kunnon oireita.

Olisi muuten aika mukava joululahjayllätys!



Tämä video oli niin liikuttava että oli pakko jakaa se täällä - jos muka joku ei vaikka olisi sitä nähnyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti