tiistai 9. syyskuuta 2014

Vauvan vaatteita!

Päädyin viime perjantaina Nextin verkkokauppaan Mean houkuttelemana. Olin kyllä käynyt viimeksi kesällä Tallinnan reissulla siellä mutten tajunnut miten söpöjä vauvanvaatteita siellä on. Toisaalta, silloin en ihan ehkä ollut valmiskaan ostamaan läjäpäin kun mielessä pyöri pelko että mitä jos meneekin kesken. Nyt ilmeisesti olen ihan valmis ostamaan ja vaikka mitä kivaa. Isompien (+3-v.) lasten vaatteisiin olin kyllä vähän pettynyt. Pojille olin löytävinäni vaikka mitä kivaa (mm. tuo Superstar-mallisto) mutta työtille oli vaan kaikkea söpöä. No, onneksi vielä ei tarvitse vaatettaa kuin se vauva.

Paketti tulikin jo tänään mutta en nyt viitsi tässä iltavalossa räpsiä tulleista vaatteista kuvia. Nämä siis kuitenkin tilasin:





Bodyt on pienimmässä koossa (50 cm) samoin nuo harmaa-vaaleanounaiset yöpuvut, unisex-yöpuvut ovat kokoa isommat (56 cm) ja alin asu oli pakko ostaa vaikka sitä oli enää jäljellä 62cm:senä. Mutta kyllä ne kaikki tosi pieniltä näytti. Näiden tilaamisen jälkeen rupesin haaveilemaan muutamasta nörttibodysta mutta siitä enemmän joskus muulloin.

Selvää on että kaikennäköiset eläinkuosit vetoavat. Samoin kuvioilla tehdyt "pilkut". Nyt olisi hyvä varmaan hankkia yksivärisiä puolipotkareita ja muita yksivärisiä vatteita jottei mene kovin levottomaksi. Tallinnasta kun ostin valasta ja taloja.

Niin ja niitä unisex-värejä lisää! Tuossa kun on jo aika paljon pinkkiä.

1 kommentti:

  1. eikä!!! Säki innostuit tilaamaan tuolta ;) Ihania <3

    VastaaPoista