maanantai 28. lokakuuta 2013

Ohi meni

Menin siis perjantaina nukkumaan jännittäen (ja aika paljon toivoenkin) että heräisin lauantaina taas todella huonovointisena. Näin ei käynyt. Heräsin ihan normaalina itsenäni. Eli perjantain aamupahoinvointi olikin ilmeisesti vaan työhommien stressaamista.

Perjantaipulloa tai saunajuomaa ei tee kyllä enää hirveästi mieli. Toki reisussa, juhlissa tai ravintolassa tulee nautittua samalla lailla kuin ennenkin mutta jos yhtään on sopiva hetki kuusta tai muuten pohdituttaa että olenko vai enkö niin jätän juomatta.

WomanLogin mukaan sunnuntaina minun pitäisi ovuloida (jos siis kierto on tälläkin kertaa 52 päivää). Johon liittyy se ongelma että meillä on yövieras pe-la yön ja la-su yön viereisessä huoneessa. Kerroin tästä miehelle (siis ovuloimisen mahdollisesta tapahtumisesta juuri tänä viikonloppuna) ja sanoin että pari päivää ennen olisi kaikista paras hetki (uutta tietoa miehelle, piti selittää että näin ollen munasolu ja siittiö kohtaavat siinä puolessa välissä jne jne jne). Yhdessä sovimme että voisimme yrittää torstai-iltana ja sunnuntai-iltana. Ikävän kliinistä merkitä lähes kalenteriin että tänään me se tehdään mutta sanoin myös että näin pitkällä kierrolla en haluaisi jättää yhtäkään yrityskertaa väliin. Ilmeisesti suunnitelma sopii miehelle.

Voisiko siis olla että mies on myös täysillä mukana ja jopa vähän toivoisi sitä omaa vauvaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti