perjantai 25. lokakuuta 2013

Pahoinvointia

Aamulla oli tosi huono olo. Oksetti ja aamiaisen nauttiminen ei auttanut yhtään. Tätä kesti siihen asti että pääsin töihin.

Juu, ei mennyt mullakaan kovin kauaa ennen kuin se juolahti mieleen.

Miehelle sanoin jo tietysti heti aamulla ja kommentoin pari tuntia töissä olon jälkeen tekstarilla että ohi meni. Sen lisäksi taistelin houkutusta laittaa äidille viestiä.

Kotona sitten googlailin erittäin aikaista aamupahoinvointia. Ei kai se täysin mahdotonta ole. Mutta on minulla kurkkukin (taas) kipeänä ja astmayskää. Paremmin kai tietää huomenna aamulla. Jännän äärellä taas. Tosi jännän jos huomennakin aamulla oksettaa.

Muutamia havaintoja tänään tein. Ensiksikin, nykyään kaikkia oireita peilaa raskausoireisiin. Toiseksi, tällä kertaa eka, toka ja kolmaskin ajatus oli "jee!". Kolmanneksi, minua ärsyttää hirveästi se ettei tätä asiaa voi ollenkaan suunnitella tai tietää. Ei voi tietää koska ovuloi, ei voi tietää pääseekö ne siittiöt perille, ei voi heti tietää onko raskaana vai ei. Todella ikävää tällaisen kontrollifriikin kannalta.

Sanoinkin miehelle että jos se vain olisi mahdollista niin minut saisi kyllä iskeä puoleksi vuodeksi johonkin monitoriin kiinni.

P.S. Raskaustestien mukana tulleet käyttöohjeetkin heitin viimeksi vahingossa roskiin. Varmaan ei seuraavalla testauskerralla muista kuinka pitkä suihku, miten kauan piti odottaa ja mitä ne kaikki erilaiset viivat tarkoitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti