keskiviikko 18. joulukuuta 2013

4 ja puoli kuukautta ilman ehkäisyä

Pitikö tänne kirjoittaa myös muista haaveista?

Jotenkin minäkin olen ilmeisesti kääntynyt ajattelemaan että ei niillä muilla haaveilla ole niin väliä. Tämä yksi on se isoin ja siksi myös tärkein. Ei muille ole aikaa.

Töissä ahdistaa yhäkin. Mutta sekin helpottaa kun ajattelee että ensi syksynä olen jossain muualla. Eikä se oikein voi olla askel huonompaan. Ei vaan millään voi. Joten keskitytään sitten haaveilemaan vaan siitä raskaudesta.

Olin miettinyt että jos kiertopituus ei tästä normalisoidu niin sitten varaan ajan  Mehiläiseen helmikuussa. Mutta eilen päädyinkin tutkimaan Väestöliiton lapsettomuusklinikan sivuja. Julkiselle en haluaisi. Hoidan astmaongelmatkin yksityisellä niin miksi menisin tämän takia kuluttamaan aikaani julkisiin jonoihin. Mutta nyt olisi kiva kuulla muiden kokemuksia ja suosituksia.

Sitten luin mistä tutkimukset aloitetaan väestöliiton klinikalla ja totesin että mies on varmaan vähemmän iknoissaan sukuelinten- ja spermantutkimuksesta ja tilasinkin ovulaatiotestejä. Eihän mun vielä pitänyt mutta tuntui että sen voisi tsekata myös itse ennen helmikuuta.

Eli hups. Se rento katotaan miten tässä käy ja koska tapahtuu fiilis taisi juuri muuttua astetta vakavammaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti