lauantai 21. joulukuuta 2013

Ei vieläkään mitään

Sen jälkeen kun kuukautiset eivät alkaneet 40 päivän jälkeen, asetin WomanLogin laskemaan keskimääräisen kierron. No, niiden laskujen mukaan uusi alkamispäivä oli tänään. Ei vieläkään mitään.

Ei oikein osaa odottaa raskaaksi tulemista kun pitää odottaa sitä että kierto normalisoituisi; tai muuttuisi edes ennustettavaksi. Pääsisi sitten kokeilemaan niitä ovulaatiotestejä ja tietäisi koska on hyvä hetki yrittää tosissaan.

Tällä hetkellä mietityttää lähinkä se että kun ovulaatiotestejä tuli tilattua 10 kpl ja kun kierrot ovat niin pitkät kun ovat niin kannattaakohan sinne lääkäriin mennä vielä helmikuussa? Pitäisiköhän odottaa ja testailla kesään asti ja aloittaa tutkimukset kuitenkin vasta kun  työstressi on poistettu yhtälöstä?

Eli ei tässä muuta kun odotetaan 26. päivää ja kuljetaan yhä terveysside taskussa.

1 kommentti:

  1. Hei. Oon lueskellut anonyyminä blogiasi silloin tällöin ja halusin nyt antaa pienen lohdutuksen sanan. Itse lopetin pillerit yli 10 vuoden käytön jälkeen syyskuussa 2012 ja kierto heitteli aivan miten sattuu. 8 kk aikana kuukautiset tulivat kolme kertaa n 2-3 kk välein. Jouluna jätettiin ehkäisy kokonaan kun ajattelin ettei mitään tapahdu varmasti pitkään aikaan kun tuskin noin pitkissä kierroissa mitään ovulaatiota tapahtuu. Kävin maaliskuussa lääkärissä, kun ensin odottelin puolen vuotta kierron tasaantumista. Tehtii tutkimuksia ja verikokeita otettiin eikä mitään vikaa löytynyt. Mutta sitten yllätyksekseni teinkin positiivisen testin kesäkuu alussa. Edelliset menkat olivat olleet huhtikuun alussa ja halusi vain varmistaa tilanteen kun olin lähdössä mökille, että voin ottaa saunajuomaa. Voit käydä lukemassa lisää tuosta alkutilanteesta blogistani.

    VastaaPoista