sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Ei mitään

Kaikki tässä kierrossa tekemäni 8 testiä ovat olleet jotakuinkin yhtä haaleita. Ei mitään eroa. Enää kaksi päivää aikaa testata normaaliin aikaan. Keskiviikkona joudun testaamaan joskus puolen päivän aikaan ja pääsiäisreissuun täytyy varmaan sitten kuitenkin ottaa testejä mukaan. Ihan vaan siltä varalta jos joku päivä tulee sellainen olo että testin tekeminen helpottaisi oloa kummasti.

Pohdin jo loppuviikosta että ensi kierrossa en testaile mitään. Nyt olen yhä varmempi tästä. Kun pohjalla kytee ajatus että kesällä voisi olla helpompaa tulla raskaaksi niin ehkä ihan hyvä ajatus olla touko-kesäkuu ilman ovulaatiotestistressaamista. 

Ei nimittäin taaskaan ole ollut mitään herkkua pidätellä puolen päivän jälkeen, vähentää nesteitä (kun en muutenkaan yleensä muista juoda tarpeeksi) ja varsinkaan suunnitella päivän ohjelmaa niin että olen kotivessassa klo 15:30.

Limat ovat vähentyneet loppuviikon limoista. Ja taas olen yrittänyt googlailla vaihteleeko kellään muulla näin (ensin selvää ovislimaa, ja sitten vähemmän venyvää, ja sitten taas enemmän). 

Kovasti toivon että se ovulaatio kuitenkin olisi tiistaina tai keskiviikkona...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti