tiistai 15. huhtikuuta 2014

Kuukautisten tarkoitus

Jännittävää miten tämä aihe pomppaa esille yllättävistä paikoista. Kirjastossa oli asiakkaiden kiertoon jättämien kirjojen hyllyssä Vauva-lehti (työnsin jo kerran laukkuun mutta otin kuitenkin pois) ja FB:ssä Geek women unite (Finland)-sivulla linkattiin tähän artikkeliin:


(Suosittelen lukemaan jos et vähästä säikähdä tai hätkähdä, kehotan välttämään jos haluat pitää mielikuvan siitä että raskaus on jotenkin ihana, siunattu olotila jossa äiti kasvattaa sisällään omaa pientä kullannuppua täydellisessä symbioosissa)

Koska ilmeisesti olen siis enemmän ykköstyyppiä kuin kakkostyyppiä niin olen nyt lukemisen jälkeen entistä vakuuttuneempi että jos nyt pitäisi tehdä uravalintoja niin pyrkisin opiskelemaan kätilöksi. Tosin puutteelliset matemaattiset taitoni saattaisivat estää sen. 

Olotila on aika OK siihen nähden että ovulaatiotesti ei näyttänyt vihreää valoa tänäänkään. Aktiivisesti ollaan viimeiset kolme iltaa huolehdittu omasta osuudestamme (tai siis käytännössä miehen osuudesta sillä minun oma kehoni saa näköjään toimia tai olla toimimatta oman mielensä mukaan ihan miten sattuu) - ihan vaan siltä varalta että seuraavan päivän ovulaatiotesti osoittaisi meidän olleen liikkeellä oikeaan aikaan. Ja tänäänkin toivottavasti. Käyköhän tälläkin kertaa niin että kuukautiset tulevat ihan puun takaa?

1 kommentti:

  1. Luin artikkelin ja täyttyy myöntää että oli täyttä asiaa..

    VastaaPoista