maanantai 28. huhtikuuta 2014

Kp1

Oletan ainakin. Eilen illalla tiputteli vähän vessapaperiin ja tänään on juuri ja juuri jäänyt jotain siteeseen. Mutta haaleaa on.

No, nyt kun syötin tämän tiedon FertilityFriendiin niin se epäilee ovulaatiopäiväksi 13.4. ja WomanLog taas 14.4. joita en kumpaakaan niele purematta. Silloin nimittäin testailin suht ajallaan. Jos nyt oletetaan että luteaalivaiheeni on 10 päivää niin kuin se sen ainoan kerran oli jolloin minulla on varma tieto ovulaatiosta niin olisin ovuloinut 17.4. Tähän uskon täysin sillä 16.4. tein testin jo klo 10:25 enkä pystynyt tekemään sitä ollenkaan 17.4. Ja olisihan se täysin minun mäihää että silloin se olisi ollut. 

Myös se toinen osio hoidettiin päivittäin 12.-15.4. Muttei tietenkään sitten 16.4. Näin ollen kaikissa edellisissä 3 kierroissa olemme ajoituksen kanssa onnistuneet 2 päivää ennen ovulaatiota. Ja se ei näköjään riitä meille. Mutta kun on nämä pitkät kierrot ja epävarmuus ovulaatiosta niin en yhtään ihmettele että kummastakin alkaa tuntua työltä olla romanttinen ensin joka toinen ilta ja sitten monta iltaa putkeen. Oli arki tai viikonloppu.

Mutta siis peukkuja että tässä kierrossa ajoitus osuisi lähemmäs ovulaatiohetkeä.

Suosittelen kyllä kaikkien mobiilisovellusten lisäksi itse tehtyä excel-taulukkoa joilla seurata kiertoa. Minä olen tykännyt siitä että voin syöttää sinne kaikki oireet ja tiedot ja oman arvelemani ovulaation.

Eli tältä se näyttää:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti