torstai 5. kesäkuuta 2014

Kutsu ultraan

Saatan olla vähän kärsimätön mutta ehdin jo kolme päivää odottaa ultra-kutsua. Meillä on nimittäin vähän reissusuunnitelmia juhannuksen jälkeiselle viikolle, joita en uskaltanut lyödä lukkoon ennen kuin sain tietää mitä aikaa tarjoavat Kätilöopistolta. Oletin sen kyllä tulevan aika pian neuvolan laskemien viikkojen takia.

Maanantainahan neuvola laski kiekollaan että olen 9+6 vaikka itse olen sitä mieltä että 8+4 oli oikeampi. Kurkin jopa että jos olisin 9+6 niin kiekossa luki että juuri 22.4. olisi pitänyt tulla positiivinen  tulos raskaustestiin. Tismalleen sinä päivänä kun minä sain negatiivisen. Mutta koska sitä mahamonitoria kotikäyttöön ei vielä ole kehitetty niin katsoin paremmaksi olla kinaamatta. Neuvolassahan on omat käytänteet (juuri se kiekko) ja on ihan vaan selkeää että sen mukaan eletään. Ultrassahan ne viikot sitten tarkentuvat jos tarve on.

Varhaisultran sain nyt sitten 18.6. (ja ihanaa, se oli valmiiksi aamuaika niin mieskin pääsee mukaan!). Jolloin neuvolan mukaan olisin 12+1 ja omien laskujen mukaan 11+6. Pienen paniikin sain sitten siitäkin jo aikaan että onko se liian aikaisin jos olenkin oikeassa. Mutta onneksi ei ainakaan HUS:in sivujen mukaan.

Ja ajoitus on aivan täydellinen sillä sitten voidaan kertoa juhannuksena miehen perheelle pelkäämättä että mitä jos jotain käykin. Tänä viikonloppuna nähdään parikin kertaa minun siskon perhettä ja isää. Olin vähän ajatellut että voisi olla helpompaa jos paljastettaisiin se heille jo nyt mutta tämä ultra-aika saattaa muuttaa vähän suunnitelmia. Kun se on nyt kiusallisen lähellä.

Niinhän siinä kävi että kun täällä ja neuvolassa hehkutin olevani oireeton niin pahoinvointi palaili vähän. Mutta nyt se tulee enää vain iltaisin lähellä nukkumaanmenoaikaa. Joka on vähän ärsyttävää mutta ei saa valittaa sillä voisihan se tulla päivällä kun tekee mieli touhuta kaikkea tai iltapäivällä kun pitäisi laittaa päivällistä.

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa että olet saanut kutsun jo ultraan! Mä täällä edelleen odottelen, aika kuluu tuskatuttavan hitaasti sitä odotellessa :D Olisin kans halunnut ennen juhannusta mutta saapa nähdä kerkeääkö kutsua tulla.. Neuvolassa kävin viimeviikolla.

    VastaaPoista
  2. Meillä neuvola laskee la:n kuukautisten mukaan vaikka lapsettomuusklinikalla merkitsivät eri ajan äitiyskorttiin, koska ovulaation tarkka ajankohta tiedetään. Ja vaikka ultrassakin vastasi noita lapsettomuusklinikan merkintöjä :D Eivät taida siellä neuvolassa hevillä luopua periaatteistaan ;)

    VastaaPoista