keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Nt-ultra

Jännitin aika paljon. Ensinnäkin sitä että ultrassa paljastuisi jotain, ja myös ettei mitään paljastuisi (siis etten olisikaan raskaana). Toiseksi inhotti ajatus että mahaläskien takia minulle pitäisi tehdä tutkimus alakautta. Synnyttäminen tulee olemaan kauheaa sillä inhoan kaikki gynekologisia tutkimuksia ja että ronkitaan tai tuijotetaan sinne minne en edes itse näe.

Kumpikin pelko osoittautui turhaksi. Kyllä siellä oli melko aktiivinen touhottaja, joka tosin rauhoittui ultran loppupuolella. Toiseksi, ihan hyvin hoitaja sai otettua mitat mahan päältäkin. Niskaturvotusta oli 0,8. Mitat eivät tosiaan vastanneet neuvolan laskemia viikkoja vaan virallinen LA:ni on nyt 6.1. Eli päivän aikaisemmin kuin itse laskin. Vaikka tuolla yhdellä päivällä nyt ei olekaan juuri merkitystä niin vaihdoin sen tuonne sivupalkin tickeriin ja kaikkiin kolmeen raskaussovellukseen tabletilleni.

Huomasin että heti kun näytölle tuli jotain niin oma olotilani muuttui. Minulla on ollut itsellänikin sellainen olo etten ole iloinen raskaudesta tai ainakaan osaa nauttia siitä. Mutta kun näin sen tyypin siellä ruudulla niin pakkohan sitä oli tulla iloiseksi. Ilmeisesti olen siis vain ollut varovainen.

Heti teki mieli ostaa jo jotain tälle perilliselle. Mutta siinä on taas ongelmana se, että vaikken aiokaan pukea tyttövauvaa vaaleanpunaisiin hörhelöihin tai poikaa spiderman-paitoihin niin jotenkin kuitenkin haluaisin tietää sen sukupuolen ennen kuin rupean ostamaan bodeja tai muita vaatteita. Ja leluja yms taas tuntuu ihan turhalta ostaa vielä. Eli täytyy vielä odotella.

Minun ultra-kirjeessä oli muuten Naistenklinikka vedetty yli ja korjattu Kätilöopistolla niin kuin neuvolan tätikin kertoi. Jotenkin luulin että näin se on kaikilla. Kun sitten menin Kätilöopistolle ja kysyin infosta neuvoa niin vahtimestari kysyi onko kyseessä Naistenklinikan vai Kätilöopiston ultra. Vastasin sitten Kätilöopiston koska luulin että jos vastaan Naistenklinikka niin minut neuvotaan toiselle puolelle kaupunkia. Joten minut siis ohjattiin 1. krs:n Kätilöopiston ultraan jossa selvisi että olisikin pitänyt mennä 9. krs:n Naistenklinikan puolelle. Joka olisi kaikki selvinnyt jos olisin ottanut sen kirjeen mukaan jossa se oikea kerroskin luki. Eli kannattaa olla hyvissä ajoin paikalla! Tai lukea ohjeet. Tai järjestää niin että se mies pääsee mukaan lukemaan ne ohjeet ja auttamaan oikeaan paikkaan.

1 kommentti:

  1. Onnea ultra kuulumisista! Ihanaa että siellä oli kaikki niinkuin kuuluukin! Nyt ei kun nauttimaan raskaudesta ;)

    VastaaPoista