sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Valmisteluja

Olen viimeisen kolmen viikon aikana tehnyt 13 päivää töitä. Eli ihan hyvin työttömälle. Ekoilla kahdella viikolla oli 4 päivää kumpanakin joka tuntui ihan hyvältä tahdilta. Tällä viikolla olin töissä joka arkipäivä ja kyllä sen huomaa että rankemmaksi se tulee mitä pidemmälle mennään. Silti toivoisin että jaksaisin tehdä äitiyslomaan asti kaikki työt mitä vaan tarjotaan. On se hivenen helpompaa kuitenkin mennä tarpeen vaatiessa sijaiseksi kun hoitaa omaa virkaa. En siis valita yhtään nykyistä tilannetta.

Tällä viikolla tilasin myös vihdoin äitiyspakkauksen! Eilen myös hain lapsilisää ja olisin hakenut äitiysrahaakin mutta kun se olikin vähän vaikeampaa juuri tämän epäselvän tilanteen takia. Olenko nyt työtön vai työssä? Tänä aamuna sitten yritin hakea statuksella työtön ja syöttää lisähuomioihin että olen tehnyt töitäkin ja se taas tyssäsi siihen etten tiedä paljon työttömyysrahaa olen saamassa. Eli täytyy vissiin vielä odottaa sen kanssa. Viimeinen hakupäivähän on 6.11. mutta miten minä silloinkaan voisin tietää paljonko työttömyssrahaa saan 27.11. mennessä kun en tiedä marraskuun kaikkia töitä?

Eilen aloitettiin vihdoinkin tämän vauvan huoneen sisustus. Lähdettiin ostamaan uutta kirjoituspöytää ja lipastoa/hyllyä kaapeilla tai laatikoilla. Kirjoituspöytä kyllä löydettiin. Se on lähes puolet pienempi kuin entinen ja menee eri puolelle huonetta huomaamattomasti nurkkaan. Lipastosta/säilytysratkaisusta ei aivan päästy vielä päätökseen. Se jota lähdimme hakemaan osoittautui huonoksi (liian pienet laatikot) ja se mihin ihastuin osoittautui kotona tehtyjen mittausten perusteella liian korkeaksi ikkunan eteen. Eli nyt täytyy vielä miettiä huolellisesti lipaston paikka ja sitten käydä uudestaan ostoksilla. Valkolakattua Lundiaa meille ei nyt kuitenkaan tule koska saimme vinkin ettei se kestä ainakaan poikalasten käsittelyä. Joten päädyttiin sitten siihen että ostetaan vähän halvempaa, tämä kun ei ole meidän lopullinen koti ja seuraavaan kotiin voi taas sopia aivan eri kalusteet.

Pöydän löytyminen tuntui jo todella hyvältä. Minua on vähän rassannut se ettei vauvan tulemisen eteen ole tehty mitään ja tuleva huone näyttää aivan samalta kuin ennen. No eipä näytä enää kun teippasin lattiaankin ääriviivoja eri lipastoille.

Viime viikolla tunsin muuten ensimmäiset kunnon muksaukset mahassa illalla sängyssä. Siitä lähiten niitä on tuntunut useana iltana ja joskus myös päivällä, esimerkiksi kun oikaisen töiden jälkeen sohvalle (päiväunia on taas tullut nukuttua ahkerasti). Mieskin on parina iltana yrittänyt tunnustella mutta eivät ne tunnu vielä ulospäin tai sitten osuvat juuri eri kohtaan.

Raskausoireista harmina on tällä hetkellä sormien lievä turvotus ja tunnottomuus. Yöllä saattaa usein myös päällimmäinen käsi puutua ja siksi olenkin nukkunut yhä ahkerasti selälläni, se kun ei aiheuta minkäänlaista epämukavuutta.

1 kommentti:

  1. Mulla kans alkanut viime viikon aikana käsiä turvottaan, välillä just yöllä huomaa että urvottaa, välillä vasta aamulla... :/

    VastaaPoista