keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Hurraa!

Viime päivinä tuskaa on tuottanut jälleen kerran äitiysvaatteet. Minulle menee vielä aika moni viime kevään paidoista ja onneksi löysin Noppies-farkut joista koko 33/34 mahtuu ihan hyvin. Mutta syksy/kevättakki alkaa olla aika pinkeä (ja hassusti se kinnaa enemmän rintojen kohdalta kuin mahasta).

Viime viikolla sitten kävin siinä yhdessä äitiysvaateliikkeessä jonka tiedän myyvän vaatteita myös näin isokokoisille (huijaan, ne farkuthan on juuri ostettu siitä toisesta liikkeestä) kyselemässä takkeja. Ja saatavilla oli vain talvitakkeja! No en tosiaankaan vielä tarvitse untuvatakkia. Plus että kaupassa olleissa takeissa oli ihan kiva ajatus (poistettava etupaneeli ja kaksi vetoketjua jolla takin saa isommaksi tai pienemmäksi) mutta ne olivat juuri sen ajatuksen takia tosi rumia.

Olin siis ihan varma etten nyt löydä syksytakkia ollenkaan tai joudun maksamaan siitä ihan hirveästi. Ajatuksena oli etsiä normaaleista kaupoista todella a-linjaista takkia (joita tiedän ettei sieltä juuri löydy). Kävipä mielessä ne janeausten-mekotkin ja niiden kanssa se juuri rintojen alle ulottuva pieni jakku. 

No, onneksi ei tarvinnut keksiä aikakonetta sillä löysin takin!


Tämä löytyi (jos ei se kuvasta näy) H&M:n äitiysosastolta hintaa 39.90! Ja sen pitäisi mennä siihen asti kunnes pitää löytää se talvitakki. Miten voikin pieni ihminen (tai siis koko ajan kasvava) tulla näin iloiseksi takista joka on vielä ruman värinen?

(Fiksu olisi tietysti tarkistanut nettisivuilta että takkia on saatavilla myös sinisenä mutta loppujen lopuksi kyseessä on n. 1 kk:n takki joten en jaksa juuri välittää sen väristä)

4 kommenttia:

  1. Mullaki h&m:n samankaltainen takki sellasena beige-kultasena, mutta alkanut kans miettimään että mitenhän kun pakkaset alkaa... mikään oma ei ehkä mahdu mutta en haluais ostaa lyhyen ajan takia kallista mammatakkiakaan, varsinkin jos olen saikulla loppuajankin (kun ei vielä tiedä) niin mitä turhaan tuhlata... äh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä jo katselin noita talvi maihinnousutakkeja ja löysinkin sieltä mieleisen mutta ei vaan viitsi vielä hankkia. Tulisi se talvi vaikka ensin.

      Poista
  2. Multa löytyy sama takki juurikin sinisenä! Eipä sille käyttöikää varmaan montaa kuukautta loppuen lopuksi tule vaikka uskottelin kyllä itselleni, että voihan sitä raskauden jälkeenkin käyttää :) Mutta hinta ei tosiaan ollut paha. Äitiysvaatteista kun helposti kiskotaan ihan mielettömiä summia.. Laskettuun aikaan on enää kolme viikkoa, joten oletan mahtuvani sopivasti taas talvivaatteisiini. Tuskin se talvi sentään vielä yllättää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidat päästä käyttämään omaa vanhaa talvitakkiasi eli onnittelut pojasta! ;)

      Poista