tiistai 21. tammikuuta 2014

Kierron 4 game plan

Ollaan tehty suunnitelma tälle kierrolle. Ainakin toivon siis että verbi on monikossa, miehestä kun ei aina ole ihan varma että onko se ollut kuulolla vai onko puheeni vaan soljunut kevyesti korvien läpi. Olen lukenut Twengen kirjaa melkein ahmimalla (ja innostuin myös tilaamaan vielä kirjassa mainitun Taking Charge of Your Fertility-opuksen) ja suunnittelinkin tämän kierron uudestaan. 

Yhä on tarkoitus että testaan ensimmäisen kerran ovulaatiotikkuja mutta en alkaen kp 36 vaan Twengen ohjeiden mukaan lyhin kierto miinus 17 päivää eli 29. tätä kuuta. Ja sen lisäksi suunnittelin että tammi-helmikuussa harrastetaan paljon seksiä, koska ei ole yhtään varmaa milloin ovuloin ja onnistunko vangitsemaan hetken tikulle näin esimmäisen kerran. Kysyin siis mieheltä voitaisiinko harrastaa seksiä joka toinen päivä seuraavien kuukausien ajan. Ja ainakin eilen näin tehtiin vaikka oli maanantai ja minä olin taas nukkunut huonosti edellisenä yönä ja mies oli vähän harmistunut siitä että olen jäänyt pahasti koukkuun Clash of Clansiin. 

Toivottavasti jaksetaan 14.2. asti (se on Woman Login arvioima ovulaatiopäivä). Mistä tulikin mieleeni että tilaamani 10 ovulaatioliuskaa ei millään riitä tälle suunnitelmalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti