sunnuntai 11. elokuuta 2013

Päätös on tehty

Niin siinä sitten kävi että meillä ei ehkäistä enää. Siihen vaikutti torstain keskustelun lisäksi myös se että kun perjantaina kuitenkin vilkaisin reseptiini niin huomasin että koska terveyskeskuslääkäri oli kirjoittanut sen "365 päiväksi" sen sijaan että sinä olisi tietty määrä levyjä niin kuin YHTS:n aikana niin apteekkari oli sitten kirjoittanut jäljellä-sarakkeeseen "1.10.2013 asti". Joten tuskin tuo 2 kuukautta tekisi suurta muutosta.

Ei uskoisi mutta se olen minä jota on ruvennut jännittämään/pelottamaan/hirvittämään. Koska ihan mahdollistahan se olisi että tulisin raskaaksi just nyt - no ei just nyt mutta kuitenkin. Itse pään sisällä olen ollut koko ajan varma että siihen menee pitkä aika (niin kuin esim. siskolla) mutta yhtä hyvin se voisikin käydä ihan helposti. Jolloin tuollainen toukokuun laskettu aika olisi vähemmän ideaali. Taisin työhaastattelussakin suullisesti luvata sitoutua vuodeksi.

No, onneksi kukaan ei ole korvaamaton. Kuulin eilen testistä jolla tämän voi varmentaa. Laita sormi vesilasiin ja jos pois ottaessa veteen jää kuoppa olet korvaamaton.

Korvaamaton töissä tai ei niin ajattelin että pari kuukautta voisi kuitenkin välttää seksiä niinä todennäköisimpinä ovulaatiopäivinä. Ihan vaan jotta voisi luulla olevansa edes vähän ohjaksissa. Vaikka eihän sitä ole. Ei ole ihan kontrollifriikeimmän hommaa tämä.

Foolihappoa kävin kyllä ostamassa perjantaina. Mitään muita temppuja täällä ei aiota vielä vähään aikaan yrittää. Tulkoot jos on tullakseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti