lauantai 24. elokuuta 2013

Tuntemuksia

Eilen illalla alavatsaan sattui. Epäilin sitä menkkakivuksi ja tajusin etten ole seitsemään vuoteen kokenut mitään sellaista. Olin täysin ehtinyt unohtaa että menkat oikeasti voi sattua. Joka oli ihan hyvä sillä olen viime vuosina usein epäillyt yläasteikäisten tyttöjen vain teeskentelevän kipuja.

Luulin että ensimmäisten luonnollisten menkkojen pitäisi alkaa maanantaina mutta tarkistin kalenterista että olen viikon väärässä (tosin kohta alan epäillä myös kykyäni laskea kiertoa). Joten oliko tuntemus siis ovulaatiokipuja jolloin se taas olisi lähes viikon myöhässä?

Jännää. Raskaana en kuitenkaan epäile olevani. Valkovuoto yms muut eritteet ovat kuitenkin vähän vähentyneet. Mutta siis jos tuo oli ovulaatiokipua niin silloin tänään ei olisi ihan paras hetki lisätä siittiöitä seuraan.

Ai miksi ei? No kun mielellään tosiaan pari kuukautta vielä odottaisin ennen raskaaksi tuloa. Eikö olekin kummallista että kun jätetään pillerit pois ja annetaan lapselle lupa tulla niin alkaakin tuntua ettei olla vielä valmiita eikä elämä vielä täysin oikeassa kohdassa.

Onneksi luonto on kuitenkin järjestänyt vanhemmille 9 kuukautta aikaa tottua ajatukseen ja saada elämä juuri oikeaan kohtaan ennen vauvaa joten tulkoot mitä tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti