perjantai 14. maaliskuuta 2014

Here we go again!

Ensi viikolla tikutellaan taas. Tosin otin varaslähdön jo tänään koska ollaan viikonloppu reissussa (enkä oikeasti halua silloin tikutella vaikka otinkin varalta mukaan, ja myöskin seksi voi olla aika haasteellista) ja kun ne limat ovat kuitenkin olleet runsaanpuoleisia - mutta ei olisi ehkä pitänyt.

Minulla on nimittäin sekä Davidin ovulaatiotestejä, joita käytin viime kierrossa, että Pregcheckin mutta kumpiakaan ei ole tarpeeksi yhteen kiertoon. Joten laskeskelimme miehen kanssa jo viime ovulaation jälkeen että tällä kertaa kannattaa aloittaa Pregcheckin testeillä ja sitten viimeisen Pregcheck-testin kanssa tehdä päällekäin Davidin koska ne saattavat näyttää erilaisilta. Ja heti pistää tilaukseen lisää Davidin testejä. 

No, nyt (kp21) kun tein ensimmäisen Pregcheckin testin ikinä niin tietysti se testiviiva on heti tummempi kuin silloin viime kierrolla (kp23) kun aloitin Davidin testeillä... ja tietysti näyte meni pönttöön ennen kuin tajusin tämän joten en voi edes tarkistaa Davidilla. No on se sentään silmin nähden vaaleampi kuin kontrolli mutta silti.... aaaaargh!

Että nyt ei sitten tiedä kuin vasta maanantaina miksi tuo viiva on jo nyt noin tumma. En tosiaankaan halua miettiä kuinka paljon ottaa päähän jos maanantaina se viiva onkin huomattavasti vaaleampi...

2 kommenttia:

  1. Voihan tikuttelu! En osaa auttaa sua tässä tilanteessa, mutta sen sanon, että olen itse tykännyt noista Pregchekin ovulaatiotesteistä. Oon käyttänyt monenlaista tikkua ja noista on jäänyt jotenkin "luotettavin" fiilis. Toki digi-testit on sitten vielä eri kastia...

    Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhtään en epäile Pregcheckin luotettavuutta. Se on vaan erilainen kuin David joka näytti haaleita viivoja ovulaatioon asti eikä yhtäkään noin tummaa ennen kuin ovulaatioviiva pärähti näkyviin. Kuvittelen siis että jos olisin tehnyt Davidin testin, olisi näkyviin tullut valju viiva ja olisin voinut rauhassa ajatella viikonlopun että "ei huollta, ei ole vielä lähellekään". Mutta nyt siis varmaan mietin koko viikonlopun mitä jos... Toivotaan siis että muut mahdolliset merkit selkeytyisivät.

      Poista