tiistai 18. maaliskuuta 2014

Voihan flunssa!

Eipä tullut mieleen että yhden kierron voisi sabotoida myös niinkin harmiton juttu kuin pieni flunssa. En varmaan olisi kovin haluttava miehen mielestä jos nyt rupeaisin vonkaamaan seksiä, kun on kurkku kipeänä, päätä särkee ja silmät kiiltää. Enkä yrittänytkään eilen mutta olin kyllä suunnitellut ehdottelevani tänään. Saa kyllä varmaan unohtaa moiset - mies ei ainakaan itse ole ilmaissut haluaan jäädä kotiin sairaslomalaiseksi vaikka se minulla saattaakin olla nurkan takana.

Testaillaan nyt sitten kuitenkin sitä ovulaatiota ja toivotaan että flunssa lähtee pois 12 päivässä eikä ainakaan pahenee. Ovulaation on nimittäin ennustanut 30. päivälle sekä Woman Log joka laskee keskiarvon aiemmista kierroista että FertilityFriend johon aloitin tietojen syöttämisen vasta viime kierron alusta.

Eli paljon strepsilsejä ja finrexiniä enkä kyllä mene töihin huomenna jos yhtään on samanlainen olo kuin tänä aamuna. Ei siellä ainakaan parane sillä viikkotaululla loisti aika monen poissaolijan nimet ja lopuistakin valtaosa valittelee flunssaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti