sunnuntai 10. elokuuta 2014

Joko voi shoppailla?

Ilmeisesti alan vihdoinkin luottamaan siihen että meille syntyy tammikuussa uusi perheenjäsen. Olen nimittäin perjantaista asti aktiivisesti surffannut eri huonekalukauppojen sivuilla ja yrittänyt päättää mikä lipasto ostetaan ja tänään aloin raivata kirjahyllystä tilaa lastenkirjoille. Vielähän niitä ei montaa ole mutta tämä oli tärkeää jo senkin takia että meidän kahden makuuhuoneen asunnossa vauvanhuone ja työhuone on vähän pakko olla yksi ja sama huone. Joten siksi tuntuu hyvältä tehdä sinne edes tilaa vauvalle.

Lipastossa päädyimme ilmeisesti siihen päätökseen että se tulee olemaan Lundian classicia. Kallishan se on mutta kun se kirjahyllykin on Lundiaa niin ei ole mitää järkeä ostaa jotain halvempaa joka ei ole mitään pari olemmassa olevien huonekalujen kanssa. Sitten joskus hamassa tulevaisuudessa jos meillä olisi useampi huone (ja lapsikin todennäköisesti kasvanut eikä ehkä enää tarvitse lipastoa) niin sen voisi siirtää työhuoneeseen muiden Lundioiden kaveriksi.


Pinnasängyksi aluksi suunnittelin vaikka mitä kalliimpia mutta Ikean Gulliver osui silmään kun siellä sivuilla nyt kerran surfasin. Haluaisin juuri tuollaisen jossa on pinnoja joka sivulla ja Gulliverin puolesta puhuu myös se että yhden sivuista saa pois jolloin se on täydellinen jatkosänky meidän sängyn viereen (ennen kuin vauva siirretään omaan huoneeseen nukkumaan). Joten miksi maksaa itsensä kipeäksi pinnasängystä?



Tähän kohtaan olisi varmaan pitänyt lopettaa surffailu. Stuva ei nimittäin miellytä silmää yhtä paljon kuin Gulliver mutta siinä on yksi etu: nuo alalaatikot. Vaikka ne onkin vähän rumat omaan silmään (eli tekevät sängystä vielä umpinaisemman) niin kaikki lisäsäilytystila otetaan ilolla vastaan! Nyt meni   vaikeaksi!


Vaipanvaihtopiste meille tulee pesukoneen päälle. Muuta vaihtoehtoa ei ole. Eli lipasto ja pinnasänky ovat ainoat kalusteet jotka vauvalle ostetaan. Pesukoneen viereisen pyykkikaapin seinään aion ommella taskukon(?)/seinävaatteen taskuilla - tai mikä sen nimi nyt ikinä onkaan suomeksi. Vaikkei sellainen kovin hankala olekaan tehdä niin ihan hyvä että löysin tarpeeksi selkeät ohjeet.

P.S. Aiheeseen liittyen (ja itselle talteen) Winnien pussilakanoiden kokoihmettely.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti