keskiviikko 13. elokuuta 2014

Seinätarroja

Pesänrakennusvimma pääsi sitten kunnolla valloilleen. Pinnasänky- ja lipastomietteistä siirryin sitten miettimään miten se puoli huoneesta näyttäisi vielä enemmän vauvan huoneelta kun toisella puolella kerran on kirjahylly täynnä aikuisten kirjoja ja tietokonepöytä.

Koska asumme vuokralla niin emme ole halunneet ripustella paljon tauluja seinillä. Lipaston päälle voisi laittaa jonkun taulun tai esim. kehtolaulun sanat kehyksissä mutta jotain muutakin tarvitaan. Tutustuin siis seinätarrakauppojen valikoimaan ja löysin kaksi aivan ihanaa vaihtoehtoa. Jotka nyt eivät ehkä tule olemaan vaihtoehtoja vaan ajattelin tilata molemmat samaksi maisemaksi joka voisi vaikka kuumailmapallojen tapaan rönsytä kahdelle seinälle.Mies ei kyllä antanut vielä tilata ja itseäkin mietityttää vähän se kuinka hyvänä tarrat pysyvät monta kuukautta rullalla odottamassa (Tarraherrassa ainakin luki että tarrat lähetetään rullalla). Toisaalta taas jännittää onko kyseisiä tarroja vielä esim. marraskuussa.

2 kommenttia:

 1. Mä en oo jotenkin yhtään tajunnut, vaikka sun blogia aina lueskelenkin että meillähän on päivälleen sama laskettu aika! :) Täällä podetaan kovaa pesänrakennusviettiä myös, niin kovaa etten millään maltttais olla laittamatta pinnasänkyä jo paikoileen! :D Onneks työt vie melkeen kaiken vapaa-ajan ja loppu ajan oonkin taas ollut niin väsynyt ettei mitään jaksa tehdä niin ihan en oo koko kotia pistänyt remonttiin vielä ;)

  Meillä on noita seinätarroja jotka oon muistaakseni ihan jostain kodin tavaratalosta ostanut ja siellä ne on kanssa ollu myynnissä rullilla ja ihan hyvin on seinällä pysynyt. Vaikka epäilen ettei ne siellä kaupassakaan ihan "tuoreina" ollut myytävänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota en muuten tajunnut ollenkaan; että ne oikeasti on kaupoissa rullalla eikä niitä mikään nettikauppakaan pakkaa rullalle vasta tilauksen jälkeen. Joko voi syyttää raskaushormoneita pehmeästä päästä? :D

   Poista