tiistai 1. heinäkuuta 2014

12+6 - kaikki oireet kehiin!

Minulla meni viimeiset puolitoista viikkoa ihan hyvin. Tai siis yhtä hyvin kuin sitä ennekin. Ajoittaista huonoa oloa joo ja päiväuniakin mutta paljon vähemmän. Käytiinpäs kaupunkilomallakin viime viikolla. Joka oli ihanaa koska sai valita ruokalistalta ruoat eikä tarvinnut tietää edellisenä päivänä mitä halusi seuraavana päivänä. Haastavaa tosin sen takia että joka ruoassa tuntui olevan jotain kiellettyä ainetta - raakaa kalaa, juustoja tms. Ja lihankin pyysin aina erittäin kypsänä mutta silti pari kertaa se oli aivan keskeltä aivan aavistuksen punaista. Mutta aina sen yhden annoksen, jonka pystyi ja halusi syödä, kuitenkin löysi.

Samalta reissulta tuli myös ostettua ensimmäiset vauvanvaatteet. Kolmet sukat, joiden väritys on kyllä vähän tyttömäinen (eli jotka päätyvät jollekin toiselle jos tämä onkin poika), yhden pitkähihaisen bodyn (valaita!), yhden lyhythihaisen bodyn (lintuja!) ja Name it:in setin johon kuului pehmeät haalaripotkuhousut ja hyvin pinkkisävyinen talokuvioinen body. Sarjaan "mutta kun se oli niin söpö". Ja maksoi vain 12 euroa!

Eli ihan aloin jo uskomaan että miellyttävä 2. kolmannes alkaa nyt ja pääsen todella helpolla tämän raskauden kanssa.

Eilen iltapäivällä alkoi sitten kuvotus jonka takia jouduin perumaan kaverin tapaamisen. Ensimmäisen kerran jouduin perumaan mitään. Tähän asti vointi on totellut kiltisti ja pahentunut vain päivinä jolloin ei ole ollut mitään ohjelmaa. Illalla sitten särki jo päätäkin. Menin nukkumaan normaaliin aikaan mutta heräsin parin tunnin päästä. Pyörin sängyssä muutaman tunnin kunnes totesin että voisin kokeilla panadolia jos se auttaisi nukahtamaan uudestaan. No, panadolin ottamisesta oli kulunut maksimissaan puoli tuntia kun ryntäsin vessaan oksentamaan. Ensimmäisen kerran!

Sen jälkeen nukahdin kyllä helposti mutta ehdin googlata raskausmyrkytyksen oireetkin. Ja tänään sitten mielessä pyöri listeriat ja salmonellat. No, onneksi neuvola on torstaina. Ehkä pääsee kuuntelemaan sydänääniä ja kuulemaan että mahassa on kaikki hyvin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti