keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Hermo menee!

Ei ne vissiin olleetkaan mitään raskausoireita vaan flunssa jonka sairastin eilen. Alkoi siis maanantai-tiistai-yönä oksentamalla ja huipentui siihen että tiistai-iltapäivällä tajusin maanneeni kaksi tuntia kahden   peiton alla nukkumatta ja totesin että on aika mitata kuume. 37.6 astetta. Ja kurkkuun koski. Eikä Strepsilsiä suositella raskaanaoleville. En tasan lähtenyt hakemaan apteekista Bafuciinia joten siinäs vain kärvistelin.

Tänään ei sitten olekaan flunssaoireita (tai kuumettakaan) MUTTA jo maanantai-tiistai yönä sormiini tuli pieniä punaisia kutisevia näppylöitä (yksi kumpaankin käteen). Jäivät vaan tuon flunssan sairastamisen noteeraamatta liiemmin. No, viime yönä niitä sitten tuli toiset lisää. Joiden lisäksi voin nyt laskea ainakin 6 lisää tulossa olevia. Kutisevat, kirvelevät, hankalaloittavat mm. vauvan viltin neulomista. Onneksi on huomenna neuvolalääkäri vaikka googlen avulla diagnosoinkin ne jo pompholyxiksi, jolla ei ilmeisesti ole mitään yhteyttä raskauden kanssa. Mitä nyt vaan tämä vastustuskyky saattaa olla heikompi vielä seuraavat kuusi kuukautta!

Sanoin viikonloppuna anopille että vahvistuneet kynteni ovat ainoa hyvä asia tässä raskaudessa. Ja tarkoitan sitä yhä vahvemmin! Toki siis lopussa saa sen oman vauvan mutta oikeasti, mitä muita positiivisia asioita itse raskausajassa on?!?! No ehkä se kuukauden "loma" ennen synnytystä ja bussien erikoispaikat...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti