maanantai 12. toukokuuta 2014

Paperihommia

Tulostin sitten työpaikalla täytettäväksi neuvolan toivomat paperit. Hetken sadattelin etten tajunnut puhelimessa sanoa ettemme omista tulostinta. Olisivatkohan he postittaneet ne minulle? Toivoin ettei kukaan olisi paikalla mutta olihan se lähin työkaveri. Hetken mietin että kerronko mitä tulostelen (kun ryntäsin kolme kertaa melko vikkelään printterille) mutta onneksi hillitsin itseni.
 

Töissä etoi sinne klo 14 asti, eli siis lähes koko päivän. Lounas ei auttanut siihen ollenkaan mutta ilmeisesti välipalarahka auttoi. Sellainen vatsan pohjalla oleva, "kohta se alkaa"-tunne. Ilmankin olisin pärjännyt. Otan heti takaisin kaikki toiveet raskausoireista. Minulle riittää ihan vaan nämä repäisykivut (viime yönä pari tosi kovaa kun pyörin sängyssä kuten aina viikonlopun jälkeen), en tarvitse mitään raskauspahoinvointia.

Ja kyllä, hajut tuntuvat ällöttävämmiltä. Taidan ulkoistaa roskien viemisen miehelle heinäkuuhun asti.

5 kommenttia:

 1. Meillä neuvolan paperit tuli kuulemma tänään postissa. Ai että odotan että pääsen niitä täyttelemään ;) Mä niin tykkään täytellä kaikkia lippulappusia :D

  VastaaPoista
 2. Kivaa löytää blogi, jossa raskaus etenee aikalailla samaa tahtia :) meillä LA 10.1.15. Itsekin aloittelen juuri blogin pitämistä ja varmasti jään seurailemaan teidän matkaa.

  VastaaPoista
 3. Löysin vasta nyt tieni blogiisi, jäänkin seurailemaan raskautenne etenemistä :) Onnea ja turvallista odotusta!

  VastaaPoista
 4. P.S. Ilman tuota robottitoimintoa on paljon kivempi ja helpompi kommentoida :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! En edes huomannut että se oli päällä (kun ei se minulta vaadikaan sanavahvistusta). Nyt on poissa, toivotaan että spämmitkin pysyvät poissa.

   Minä taas olen lukenut blogiasi pidemmänkin aikaa mutta ilmeisesti en ole sitten juuri kommentoinut. :)

   Poista