sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Kierron 5 game plan

Kello soi sitten tänä aamuna klo 6.30. Huomasin heti tiettyjä hankaluuksia aamulämmön mittauksessa: olen niin likinäköinen että jouduin laittamaan silmälasit päähän ja meillä on niin pimeää makuuhuoneessa etten nähnyt lukea näyttöä senkään jälkeen ennen kuin menin sen kanssa vessaan.

Yritin sitten googlailla näyttövalollisia neljä yksikköä näyttäviä kuumemittareita mutta en löytänyt. Omassa on kyllä muisti mutta en oikein uskalla luottaa siihen että ehdin lukea lämmön kun se näkyy näytöllä vain hetken käynnistyksen jälkeen.

Lämpöjen mittaamisen lisäksi meinasin oikeasti kokeilla myös greippimehua sekä vaihtaa juusto-kinkku-leivänpäällysteet osittain kasvistahnoihin. Lisäksi aion vaihtaa rasvattoman maidon kevytmaitoon - täysrasvaiseen siirtymistä kun ei suositella ylipainoisille raskaudesta haaveileville. Muuten ruokavaliomme onkin aika kunnossa kunhan vain muistaisimme pitää kiinni viikkottaisista kala- ja kasvispäivistä ja hillitä ylimääräistä herkuttelua.

Eilen tajusin että olin jäänyt jumiin siihen "yritetty jo puoli vuotta"-ajatukseen ja meillähän alkaa 8 kk aivan kohta. Vaikea laskea kun oma vartalo ei noudata perinteistä kuukausittaiset kuukautiset -kaavaa.

Eilen otti todella pahasti päähän kun tajusin olettamani kiinnitysvuodon olevankin kuukautiset. Onneksi pidin kiinni sovituista tapaamisista kavereiden kanssa ja pääsin myös illaksi telkkarin ääreen miehen kainaloon. Luin sitten tosiaan samalla kaiken mahdollisen hedelmöittymistä parantavasta ruokavaliosta ja tänään heräsin taas toiveikkaana. Ei se auta kuin täysillä yrittää tässäkin kierrossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti