sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Viivoja odotellessa

Viisi testiä takanpäin ja kaikki viivat lähes yhtä haaleita. Toinen testi on tosin mielestäni aavistuksen tummempi kuin muut ja siitä kinataankin sitten päivittäin miehen kanssa, jonka mielestä ne tosiaan ovat yhtä haaleita. Kuuluu siis joukkoon "tälle on parempi näyttää digitaalista testiä jossa kerrotaan asia selvästi sanoin".

Haastavinta on koittaa pidättää se pari tuntia ennen testiä. Minä kun en yhtään tykkää pidätellä ja päädyn vaan miettimään vessassa käyntiä koko ajan. Ellen sitten ole töissä jossa on onneksi muutakin mietittävää. Tämän päivän testi pitikin sitten tehdä 15 min etuajassa kun ei vaan pystynyt enää.

Juomisen vähentämisen kanssa einiinkään ole ongelmaa, olen yleensäkin aika huono juomaan ja iltapäivällä töissäen muista tai ehdi ollenkaan joten yleensäkin tankkaan vasta kotiin päästyäni. Joten sen voi ihan hyvin hoitaa testin jälkeenkin.

Aktiivista yrittämistä ollaan nyt kokeiltu joka toinen tai korkeintaan joka kolmas päivä. Joskus pitää vähän maanitella ja itsestäkin tuntuu että himo ei ole ihan mukana mutta toisina päivinä sitä oikeasti oikeasti oikeasti haluaa toista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti